Rädda barnen


Kunder och leverantörer,

Vi på B&B Högtrycksteknik AB skänker ibland lite pengar till olika ändamål. Det är ingen stor grej, och vi är såklart inte ensamma om det. Många svenska företag skänker varje år en del av sitt överskott till ändamål större än någon av oss; till kampen för att minska mänskligt lidande i världen.

Medan B&B försöker göra miljön och samhället här hemma bättre för er som bor här genom att sälja tjänster inom miljöunderhåll och sanering, har samtidigt många modiga själar valt att istället för att jobba i näringslivet viga sina liv åt att hjälpa till i andra delar av världen. De behöver pengar för att finansiera sin verksamhet eftersom de inte "säljer något" annat än visionen om en bättre värld. Det vill vi stötta för att vi kan och för att det gör skillnad. Många välgörenhetsorganisationer är väldigt duktiga på att på ett transparent sätt redogöra för vad pengarna går till - något som känns extra bra för oss som ger.

Med det här meddelandet hoppas vi att ni kanske skänker en extra slant för att ni läste detta! Det skulle vi bli superstolta över! Om ni vill kan ni som oss stötta Rädda barnen, som varje dag, varje timme på dygnet arbetar för att inget barn på flykt ska dö. Barn som flyr krig och terror får det att knytas i magen och vi vill ge dem en chans att få värme och medmänsklighet i ett nytt hem.