Roliga nyheter! Ny logotyp!

Kära kunder och samarbetspartners,

Vi hoppas att ni har haft en härlig sommar. Under sensommaren har vi tagit tillfället i akt och uppdaterat vår grafiska profil och logotyp. När vi insåg hur mycket kläder och trycksaker som brunnit upp, och hur mycket som skulle köpas nytt tänkte vi att vi bara måste ta den här chansen. Timingen kunde inte varit bättre! Vi är stolta över hur det har blivit, så vi vill ge er en liten försmak på hur det kommer att se ut.

 
b&b_logotyp-gron_webb_rgb-500x449.png
 

Vår nya logotyp

b&b-svartvit-logotyp-bild.png

Exempel på logotyp använd i en bild

b&b-bil-logotyp-green.png

Exempel på hur en bil kan se ut

Samtidigt som vi kände ett behov av att förnya oss och visa att vi är ett modernt (numera helt digitalt) företag så ville vi behålla mycket av vår själ i logotypen. Vi har därför valt att behålla triangeln som så många har kommit att känna igen sig i. Det svarta och vita har vi kvar i vårt “färgspråk”, men har istället valt att fräscha till den gröna nyansen och att rensa logotypen från alla ord och färggraderingar. Logotypen är nu mjukare, men samtidigt mer utrycksfull, och fokus ligger på initialerna “B&B”. Precis som när vi startade företaget. Det är så vi svarar i telefonen, och vårt erbjudande är ju numera så mycket bredare än “högtrycksteknik” att vi nästan tycker att det blir missvisande. Vårt företagsnamn är såklart fortfarande B&B Högtrycksteknik AB! I den digitala kommunikationen kommer vi även sparsamt komplettera det svarta, vita och gröna med en lila.

b&b-logo-green-purple-black.png

Under hösten kommer vi sakta men säkert börja använda oss av den nya logotypen. T.ex. på våra nya bilar som vi beställt, på hemsidan, i offertunderlag och på våra kläder. Men eftersom att vi tycker det är opraktiskt (och oekonomiskt) att byta allt samtidigt så kommer den gamla att hänga kvar ett tag!