Ingen skadad i branden, och verksamheten kommer att fortsätta som vanligt

Igår 19 juni drabbades B&B Högtrycksteknik AB av en brand på huvudkontoret på Bruttovägen i Järfälla. Vad vi har hört från räddningsledningen så startade branden i en närliggande lokal (ej vår), och spred sig snabbt till hela fastigheten där flera företag, däribland vi, sitter. Ingen person verkar ha skadats i branden vilket vi är oerhört lättade över! När brandlarmet gick flyttade vår rådiga personal (de flesta av) våra bilar från garaget.

brandbb

Efter branden samlades anställda hemma hos Anders (som bjöd på pizza) för att gå igenom vad som hänt, och planera för verksamheten framöver.

Det viktigaste, förutom att ingen verkar ha kommit till skada, är att vi kan utföra jobb åt våra kunder som vanligt. Vi gör allt vi kan för att ingen kund skall påverkas av branden, men vi ber om förståelse för eventuella problem. Kontakta oss om du är osäker på hur pågående, eller nyligen avslutade arbeten påverkas.

Vi är väldigt tacksamma för all hjälp som har erbjudits från leverantörer och affärspartners. Vi har satt upp ett temporärt kontor hos våra vänner på Industri- och skadesanering på Datavägen 8 i Järfälla. Ni når oss som vanligt på 08 36 38 86 - dygnet runt.

temporartkontorbb

Mer information kommer på hemsidan. För mediarapportering, se följande länkar:

SVT: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/jattelikt-rokmoln-over-barkarby

DN: http://www.dn.se/sthlm/industrilokal-totalforstordes-i-brand/