Vi söker nya chaufförer! Både för dig med C- och B-körkort

B&B Högtrycksteknik AB har funnits i snart 30 år. Vi hjälper våra kunder med det mesta inom ledningsunderhåll i fastighet och mark, slamsugning, rörinspektion och sanering. Våra bilar är moderna, ofta med den senaste tekniken, och har hög kapacitet. Våra kundrelationer är vi stolta över, och vi erbjuder utöver våra heltäckande tjänster självfallet jour dygnet runt. Vi vill nu expandera, och söker därför flera nya chaufförer till vårt team!

  • Kombi-/lastbilschaufför. Våra kombibilar utgör ryggraden i vår verksamhet. Det kan många gånger vara ett tungt och påfrestande jobb, men också givande. Kombibilarna står ofta i centrum ”på plats” när vi utför våra jobb, och det är därför viktigt att du är lätt att samarbeta med och förstår vikten av lagarbete. För att ansöka till rollen behöver du ha C-körkort och YKB. ADR är meriterande.

  • Spolbuss/fastighetsbilschaufför. Att köra spolbuss kan å ena sidan vara ett perfekt sätt att lära sig yrket, men även om du lär dig grunderna snabbt så är utvecklingsmöjligheterna stora – våra bästa chaufförer har jobbat många år och lyckas kombinera effektivitet med hög kvalitet i arbetet och hög grad av egen problemlösningsförmåga. Ofta är du ”först på plats” och behöver därför snabbt kunna göra en bedömning kring hur arbetet skall utföras. För att ansöka till rollen behöver du ha B-körkort.

För att lyckas som chaufför hos oss tror vi att du...

…har erfarenhet från företag som utfört fastighetsunderhåll/VVS, sanering, slamsugning, och eller andra typer av åkeritjänster. Det är inte ett krav, men det är meriterande!

...är engagerad i ditt arbete, och gillar att lära dig nya saker och inspirera andra människor att göra detsamma. Du tycker om att arbeta med människor och har lätt för att kommunicera med alla typer av människor.

…gillar att lämna väl utförda jobb bakom dig, och att du tar stolthet i det du gör!

...förstår vikten av att vara strukturerad när det kommer till dokumentation, t.ex. dag- och timrapporter.

Skicka din ansökan idag eller skicka till någon du tror skulle passa hos oss

Vi ser fram emot din ansökan, där vi gärna ser att du bifogar ett CV där relevant arbetslivserfarenhet och referenser framgår, samt ett personligt brev där du förklarar vem du är och varför du tror att det är dig vi söker! För frågor om tjänsterna, och för att skicka in en ansökan, kontaktar oss via e-post: info@bb-hogtryck.se eller telefon 08-36 38 86.