Vi söker en arbetsledare - sprid gärna till personer som skulle vara intresserade!

B&B Högtrycksteknik AB har funnits i snart 30 år. Vi hjälper våra kunder med det mesta inom ledningsunderhåll i fastighet och mark, slamsugning, rörinspektion och sanering. Våra bilar är moderna, med den senaste tekniken, och har hög kapacitet. Våra kundrelationer är vi stolta över, och vi erbjuder utöver hög kvalitet och heltäckande tjänster självfallet även jour dygnet runt.

Innan sommaren brann det tyvärr i våra lokaler i Järfälla, men vi lyckades rädda våra bilar, och ingen person kom till skada. Vi ser detta som något positivt, att vi har möjlighet att bygga upp något nytt och ännu bättre! Vi har redan flyttat ut våra “affärsprocesser” i molnet! Det råder därför en positiv och entreprenöriell anda på kontoret och vi vill nu passa på att stärka vårt team ytterligare med en arbetsledare. Det är en central roll i företaget och med rätt person finns det ingen begränsning i din utvecklingspotential.

För att lyckas i rollen tror vi att du...

...är engagerad i ditt arbete, och gillar att lära dig nya saker och inspirera andra människor att göra detsamma.

…har många års erfarenhet från företag som utfört fastighetsunderhåll/VVS, sanering, slamsugning, och eller åkeritjänster - gärna i en ledande position. Vi vill att du förstår vår grundläggande verksamhet för att du på ett bra sätt skall kunna leda arbetet.

...är strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att ha “ordning och reda” på dokumentation.

...är van att arbeta med digitala verktyg, t.ex. transportplaneringsprogram eller orderhanteringssystem (vi arbetar idag i Pyramid). Det är viktigt att du föredrar att arbeta på datorn framför papper då vi försöker bli helt digitala.

...tycker om att arbeta med människor (social) och har lätt för att kommunicera med alla typer av människor - alltifrån den beställande kundens “chefer” till våra chaufförer som utför jobben. Du är även öppen och tillgänglig, då vi värderar kundservice högt.

...kan uttrycka dig väl i skrift, t.ex. i offertunderlag eller projektrelaterad dokumentation.

...vara bekväm i att leda andra människor i sitt dagliga arbete.

...du inte blir stressad av att ha många saker på gång, samtidigt som du är en nyckelperson i vår dagliga verksamhet.

I rollen kommer du...

...ta emot uppdrag (främst via telefon, men även t.ex. via e-mail och andra digitala kanaler) och ansvara för försäljning- och kundkontakt i dessa relationer.

...delegera uppdrag internt till våra chaufförer (vi har drygt 20 chaufförer), och se till så att arbetet fördelas optimalt utifrån bilarnas och chaufförernas kapacitet, rutt, resursplanering och kundvärde. Detta görs dels på morgonmöten (du bör vara bekväm i att ha en framträdande roll), och dels via telefon och digitalt orderhanteringssystem.

...följa upp utförda uppdrag och attestera fakturor innan dessa faktureras till kunderna.

...sammanställa projekt och större arbeten för delfakturering, och projektdokumentation. Du hjälper även våra chaufförer att hålla ihop eventuell dokumentation.

...följa upp våra chaufförers tidsrapporter (dagrapporter) och se till så att deras timmar är korrekt sammanställda, och attestera dessa innan lön betalas ut av vår ekonomiavdelning.

...stötta våra försäljningsansvariga i att ta fram offertunderlag för nya uppdrag.

Vi ser fram emot din ansökan, där vi gärna ser att du bifogar ett CV där relevant arbetslivserfarenhet och referenser framgår, samt ett personligt brev där du förklarar vem du är och varför du tror att det är dig vi söker! För frågor om tjänsten, eller för att skicka in en ansökan, kontaktar du Daniel via e-post: daniel.bystrom@bb-hogtryck.se.