Jour dygnet runt i hela Storstockholm

✔ ROT-avdrag för privatpersoner med konkurrenskraftiga priser

✔ Heltäckande erbjudande för ledningsunderhåll i fastighet

✔ Jour dygnet runt med erfaren och legitimerad personal

Stopp i avloppet

Det finns mycket som inte ska spolas ner i avloppet men som hamnar där ändå.  Allt ifrån matfett och byggrester till sanitetsprodukter. Tyvärr leder det förr eller senare till stopp eller dålig lukt. När avrinningen är dålig eller vid akut stopp är det läge att ringa efter hjälp så är vi snabbt på plats med professionell hjälp med avloppsrensning.

Slamsugning

Vi utför alla typer av slamsugning, exempelvis om du behöver tömma fettavskiljare på din restaurang, oljeavskiljare i ditt garage eller septiktank på landet. Vi har små garagebilar som får plats i trånga utrymmen och stora kombibilar med hög kapacitet. Alla med hög miljöklassning och kapacitet att arbeta dygnet runt tills ditt problem är löst.

Stamspolning

Stammar i fastigheter behöver underhållas med jämna mellanrum för att de ska fungera som de ska och för att undvika höga underhållskostnader och vattenskador. Vi har lång erfarenhet av stamspolningar och hjälper dig i alla steg, från beställning och avisering till utförande och efterkontroll.


Våra tjänster

B&B Högtrycksteknik siktar på att vara din självklara leverantör av tjänster inom vatten och avlopp, miljöunderhåll och sanering. 

 

Vi kämpar för rent vatten

Varje dag dör 800 barn under fem års ålder som följd av smutsigt vatten.

I Sverige är rent vatten en självklarhet. Vi och våra barn har alltid haft tillgång till vatten, och som följd kan vi leva gott och hälsosamt. Det är knappt något vi tänker på, men tillgång till vatten och toaletter är en förutsättning för att överleva. Många människor i världen har som följd av krig, torka och föroreningar inte samma förutsättningar. Över 663 miljoner människor saknar tillgång till rent vatten, 32 % av världens befolkning saknar tillgång till bra toaletter och varje dag dör 800 barn under fem års ålder. 

rent vatten

Vi gör vad vi kan här på vår sida jordklotet för att minska den negativa påverkan vi och våra kunder har på miljön, men det måste ske mer, och som tur är finns det organisationer som gör mer! Vi stödjer därför UNICEF som bygger vatten- och avloppssystem, borrar brunnar, installerar pumpar och utvecklar metoder för att lösa vattenproblemen i världen.

För varje spolning vi utför åt våra kunder skänker vi 10kr till UNICEF.


Aktuellt hos oss