Nya lokaler från och med första november

2013 flyttade vi in i lokalerna på Bruttovägen 6 med Fastpartner som hyresvärd. Både vi och Fastpartner har varit nöjda, och vi utgår därför ifrån att vi, efter att fastigheten återställts efter branden, kommer att flytta in i nya fräscha ändamålsanpassade lokaler på samma adress.

Det kommer dock ta fram till nästa höst innan det är möjligt. Därför är vi glada att vi tillsammans med Fastpartner har hittat en bra tillfällig lösning!

Vi kommer att hyra en fastighet av Fastpartner på Ursviksvägen 127 i Sundbyberg. Flyttlasset går redan 1:a november, och det ska bli skönt att inför vintern få tak över huvudet, egna skrivbord att sitta vid och egna omklädningsrum att byta om i.

 

Vi skulle även vilja ta tillfället i akt att ännu en gång säga hur mycket vi uppskattar Industri- & Skadesanerings gästvänlighet. Utan att tveka, och utan att ställa motkrav öppnade de sitt huvudkontor till oss, några kontorsråttor och ett tjugotal chaufförer. Det har såklart varit påfrestande, men inte en enda gång har någon klagat. Vi kommer att sakna att träffa på er vid kaffemaskinen, och stå och prata skit (ja, medveten ordvits) på innergården.

B&B Högtrycksteknik kommer att ha kvar Bruttovägen 6, 175 43 Järfälla som företagssäte och post- och fakturaadress (men ni skickar väl ändå digitalt till fakturor@bb-hogtryck.se?). Posten kommer att vara eftersänd till den nya besöksadressen Ursviksvägen 127, 174 46 Sundbyberg.

Flytten påverkar inte vår verksamhet negativt på något sätt - tvärt om! Vi har nu tagit oss igenom det värsta med branden, och kan nu fokusera på att vara den tillgängliga, engagerade och kvalitetsmedvetna leverantören av tjänster inom ledningsunderhåll och sanering som ni är vana vid :-)

Kom gärna förbi på en kopp kaffe i våra nya lokaler efter 1:a november - vi har saknat de spontana besöken från våra kunder och samarbetspartners!